45 min. Rally Schedule

1st 8:30-9:47 1hr 17 min

Break 9:47-9:50 3min

Passing 9:50-9:57 7 min

2nd 9:57 -Students check in -teachers escort class to gym

Rally 10:00-10:45 45 Min

2nd 10:45-12:02 1hr 17 min

Lunch 12:02-12:42 40 min

3rd 12:49-2:06 1hr 17 min

4th 2:13-3:30 1hr 17 min